loader image

Μετά την ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στις παγκόσμιες διαδικτυακές Συναντήσεις της La Leche League International, οι Σύμβουλοι της LLLGR ξεκίνησαν μια σειρά Συναντήσεων και για τη χώρα μας μέσω της ομάδας Facebook: Διαδικτυακές Συναντήσεις Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος La Leche League Greece Από τον Νοέμβριο του 2017 έως και τον Απρίλιο του 2018, πραγματοποιήθηκαν 5 Συναντήσεις με μεγάλη συμμετοχή μητέρων. Οι Συναντήσεις αυτές ακολουθούν τη δομή των δια ζώσης Συναντήσεων της LLL, με μοίρασμα εμπειριών των μητέρων και συντονισμό από τις Συμβούλους της LLL.

Το διαδίκτυο αν και με τις πολλές προκλήσεις κατάφερε να φέρει μητέρες κοντά μέσω των Συναντήσεων αυτών. Μητέρες όπου δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στις Μηνιαίες Συναντήσεις του ΣΘΕ-LLLGR, είτε γιατί στην περιοχή τους δεν υπάρχουν Ομάδες μας, είτε γιατί λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των Ομάδων κοντά τους.

Ακολουθείστε τη σελίδα του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε για τις ημερομηνίες όπου πραγματοποιούνται οι διαδικτυακές Συναντήσεις μας.


Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη, Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League International

Pin It on Pinterest