loader image

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια προσφοράς και υποστήριξης από μητέρα σε μητέρα, την 1 Οκτώβρη 2016 έγινε η πρώτη παγκόσμια διαδικτυακή Συνάντηση της La leche League International με συμμετοχή 2500 μελών και Συμβούλων από 17 χώρες και 13 γλώσσες. Ήταν μια εξαιρετικά οργανωμένη Συνάντηση και με πολύ ενδιαφέρον. Έτσι, Σύμβουλοι του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος δήλωσαν συμμετοχή να συντονίσουν μία Συνάντηση στην Ελληνική γλώσσα για μητέρες και γονείς από Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2017, στη δεύτερη Συνάντηση η La Leche League Greece συμμετείχε με 3 Συμβούλους ενώ η ομάδα είχε ήδη 4000 μέλη.
Συμμετείχαν 19 χώρες με 14 διαφορετικές γλώσσες.

Κλείνοντας, στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 έγινε η τελευταία διαδικτυακή παγκόσμια Συνάντηση, με 5300 μέλη, 6 Συμβούλους από την Ελλάδα ενώ στο σύνολο συμμετείχαν 16 χώρες με 12 γλώσσες.

Η συμμετοχή των μητέρων και γονέων, η χαρά αλλά και τα σχόλια από όλους εσάς που συμμετείχατε μας έδωσαν το κίνητρο να πραγματοποιηθεί η πρώτη διαδικτυακή Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ. στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2017. Η Συνάντηση είχε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και οι μητέρες συζήτησαν με άλλες μητέρες και με Συμβούλους θέματα σχετικά με τον θηλασμό. Σύντομα θα γίνει και η επόμενη!


Ελισσάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου, Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League International

Pin It on Pinterest