loader image

Δια ζώσης Συναντήσεις

Είσαι έγκυος και αναζητάς πληροφορίες για τον θηλασμό και τη γονεϊκότητα; Είσαι νέα μητέρα που προσπαθεί να μάθει την τέχνη του θηλασμού ή έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που αναζητάς ένα περιβάλλον αποδοχής και κατανόησης; θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε σε μια από τις επόμενες προγραμματισμένες δια ζώσης Συναντήσεις μας. Οι δια ζώσης Συναντήσεις του ΣΘΕ-LLLGR έχουν τη μορφή κύκλων γονέων, όπου μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη μητρότητα και τη γαλουχία, και συζητάμε για προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς των μωρών που θηλάζουν. Αποτελούν έναν ασφαλή χώρο με κατανόηση και αποδοχή στις ανάγκες και τις προκλήσεις που ίσως αντιμετωπίζεις, χωρίς κριτική. Ένας χώρος όπου μπορείς να νιώσεις τη χαρά της υποστήριξης μητέρας προς μητέρα, γονέα προς γονέα, να ενημερωθείς για τις τρέχουσες πληροφορίες για τα θέματα θηλασμού και να γνωρίσεις μητέρες με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοσοφία.

Οι δια ζώσης Συναντήσεις του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece είναι δωρεάν και απευθύνονται σε γονείς και μέλλοντες γονείς και όσους στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό ή θέλουν να ενημερωθούν γι’ αυτόν. Οι Σύμβουλοι της LLL είμαστε εδώ για όλες τις μητέρες και για όλες τις οικογένειες που χρειάζονται την υποστήριξή μας σχετικά με τον θηλασμό και τη γονεϊότητα, την οποία υποστήριξη προσφέρουμε πάντα εθελοντικά και δωρεάν.

Από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Οκτώβριο 2023, πραγματοποιήθηκαν 25 δια ζώσης Συναντήσεις σε 5 διαφορετικές Ομάδες LLL σε όλη την Ελλάδα, με τις Συμβούλους να καλωσορίζουν παλιά και νέα μέλη με ενσυναίσθηση, κατανόηση και θετική ενέργεια, ενώ έγινε και μια Συνάντηση Νηπίων από την LLL Ομάδα Θεσσαλονίκης!

Δες εδώ ένα ενημερωτικό βίντεο για το περιεχόμενο των Συναντήσεών μας.
Ανακάλυψε εδώ την τοπική Ομάδα LLL της περιοχής σου και μάθε πότε είναι η επόμενη δια ζώσης Συνάντηση.

Έλα να νιώσεις τη μεγάλη αγκαλιά της La Leche League!

Κάθε άλλη Συνάντηση που ίσως έχει κοινά στοιχεία (όπως τίτλο, περιγραφή, κ.ά.) η οποία δεν διεξάγεται από Σύμβουλο Θηλασμού της La Leche League International, δεν αποτελεί Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece και δεν έχει καμία σχέση με το έργο, τους σκοπούς και τη φιλοσοφία της La Leche League.

Breastfeeding Cafés

Τα Breastfeeding Cafés είναι μια άλλη μορφή Συναντήσεων της La Leche League, που πραγματοποιούνται σε χώρους εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια), με πιο ελεύθερη δομή, καθώς δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα συζήτησης. Οι γονείς που συμμετέχουν συζητούν για θέματα που αφορούν στον θηλασμό και τη γονεϊκότητα, και μοιράζονται τις ανησυχίες τους και τις εμπειρίες τους. Οι Σύμβουλοι της LLL συντονίζουν τις Συναντήσεις προσφέροντας επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Οι LLL Ομάδες Θεσσαλονίκης, Σερρών και Κω πραγματοποίησαν breastfeeding café από τον Φεβρουάριο εως τον Οκτώβριο του 2023. 

 


Έλενα Γκίκα, Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League International

Pin It on Pinterest