loader image

Διαδικτυακές Μηνιαίες Συναντήσεις μέσω πλατφόρμας ZOOM

Οι Διαδικτυακές Συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας του zoom ξεκίνησαν μέσα στην απαιτητική περίοδο της πανδημίας COVID-19 και συνεχίζουν κανονικά στο μηνιαίο τους ραντεβού, καλύπτοντας τις ανάγκες πολλών οικογενειών για επαφή με τον Σύνδεσμο και με άλλες μητέρες. Οικογένειες που δεν έχουν κοντά τους Ομάδα LLL ή ίσως διστάζουν ή δεν μπορούν να συμμετέχουν για προσωπικούς τους λόγους (π.χ. λόγους υγείας) ή η καθημερινότητα και το πρόγραμμά τους δεν τούς επιτρέπει να συμμετάσχουν σε κάποια από τις δια ζώσης Συναντήσεις, νιώθουν, ακόμη και σε αυτή τη μορφή, την αγκαλιά της La Leche League σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, όσο απομακρυσμένη κι αν είναι! Και είναι πραγματικά υπέροχο όλο αυτό που συμβαίνει, τα σχόλια και τα μηνύματα που λαμβάνουμε μετά από κάθε Συνάντηση από μητέρες που συμμετέχουν σε αυτές!

Την περίοδο «Μάρτιος – Οκτώβριος 2023» πραγματοποιήθηκαν 25 Online Συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας zoom. Κατά τη διάρκεια των Διαδικτυακών Συναντήσεων, μοιραστήκαμε εμπειρίες, ανάγκες και συναισθήματα για τον θηλασμό και ακούστηκαν ιδέες για διάφορες προκλήσεις που αντιμετώπιζαν οι μητέρες που συμμετείχαν. Οι απορίες των μητέρων πολλές, αλλά σε κάθε Συνάντηση δίνονταν οι απαραίτητες πληροφορίες, επιστημονικά τεκμηριωμένες, με τη σοφία και την εμπειρία των 65+ χρόνων της La Leche League. Τη συζήτηση συντόνιζαν οι Σύμβουλοι Θηλασμού LLL, που είναι ειδικά εκπαιδευμένες και έμπειρες μητέρες που έχουν θηλάσει και προσφέρουν εθελοντικά υποστήριξη και σωστή ενημέρωση.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μηνιαίο πρόγραμμα των Διαδικτυακών Συναντήσεων του ΣΘΕ-LLLGR εδώ: www.lllgreece.org/synantiseis/synantiseis-online  και να μας ακολουθήσετε, αν δεν το κάνετε ήδη, στις επίσημες σελίδες του ΣΘΕ-LLLGR στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, Pinterest), όπου δημοσιεύονται οι κάρτες προώθησης όλων των Συναντήσεων του Συνδέσμου, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε στα προσωπικά σας προφίλ, με φίλους ή με όποιον πιστεύετε ότι θα τους φανεί χρήσιμη αυτή η πληροφορία. Η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να μοιράζεται!


Έλενα Γκίκα, Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League International

Pin It on Pinterest