loader image

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Αλήθειες και Μύθοι για τον Θηλασμό!

Την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, η Σύμβουλος της La Leche League στο Ηράκλειο Κρήτης, Βίκυ Μπαζούλα-Παπαδάκη, βρέθηκε ανάμεσα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αποδεχόμενη την πρόσκληση της Διευθύντριας Σπουδών, κυρίας Άννας Στιβακτάκη, που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον θηλασμό με θέμα «Αλήθειες και Μύθοι για τον Θηλασμό». Στόχος ήταν να φέρει τους σπουδαστές κοντά στο θέμα του θηλασμού, ώστε εκείνοι με τη σειρά τους να μπορέσουν να υποστηρίξουν τη δυάδα μητέρα-μωρό, όταν το επάγγελμά τους θα τους φέρει δίπλα τους, ή και να προχωρήσουν με αυτοπεποίθηση όταν γίνουν οι ίδιοι γονείς.

Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των σπουδαστών ήταν τουλάχιστον συγκινητικά, με περίπου 150 σπουδαστές να παρακολουθούν το σεμινάριο. Στους συμμετέχοντες διατέθηκε και ενημερωτικό υλικό του ΣΘΕ-LLLGR. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εισήγησης οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές συμμετείχαν με ενδιαφέρον, έθεταν ερωτήματα και εξέφραζαν ελεύθερα τις σκέψεις τους, κάτι που έκανε τη συζήτηση ακόμη πιο εποικοδομητική.

Ευχόμαστε σε όλους τους σπουδαστές καλή επιτυχία στην κατάκτηση των στόχων τους και ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλική υποδοχή αλλά και τη διάθεση του επιπλέον χρόνου, ώστε να μην κλείσει απότομα αυτή η όμορφη αλληλεπίδραση!

Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη, Σύμβουλος Θηλασμού La Leche League International

Pin It on Pinterest