loader image

Οι μήνες περνάνε, η πανδημία εξακολουθεί να υπάρχει γύρω μας και κάποιες από τις αλλαγές που έφερε στην καθημερινότητά μας, τελικά ήρθαν για να μείνουν. Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece εξακολουθεί να τηρεί τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που θέσπισε η ελληνική κυβέρνηση και έτσι συνεχίζει να προσφέρει υποστήριξη, ενθάρρυνση και πληροφόρηση προς όλες τις μητέρες και τις οικογένειες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους, μέσα από τις δωρεάν Διαδικτυακές Συναντήσεις που πραγματοποιούνται στην πλατφόρμα zoom.

Συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο του 2021 έως και τον Ιανουάριο του 2022, οι Σύμβουλοι των Ομάδων μας  πραγματοποίησαν 36 Διαδικτυακές Συναντήσεις μέσα από τις οποίες κάλυψαν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων τα οποία απασχολούσαν τους συμμετέχοντες, δηλαδή μητέρες, έγκυες, πατεράδες, γιαγιάδες και γενικότερα τους βασικούς φροντιστές παιδιών που θέλησαν να ενημερωθούν σχετικά με τον μητρικό θηλασμό. Όλοι όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες, να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες μεταξύ τους, αλλά και να λάβουν έγκυρη πληροφόρηση και υποστήριξη γύρω από τον μητρικό θηλασμό ή ακόμη και να έχουν προσωπική υποστήριξη σε θέματα που τους απασχολούσαν.

Ελπίζουμε σύντομα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να ξεκινήσουν και πάλι οι διά ζώσης Συναντήσεις και οι δράσεις του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece για να μπορέσουμε να συναντηθούμε κι από κοντά! Μέχρι τότε, οι Σύμβουλοί μας θα είναι κοντά σας με κάθε δυνατό τρόπο επικοινωνίας ώστε να μην σας λείψει η υποστήριξη που χρειάζεστε!

Εις το επανιδείν!

Βίκυ Μπαζούλα, Σύμβουλος Θηλασμού La Leche League International

Pin It on Pinterest