loader image

Καλοκαίρι 2017

ΣΕΡΡΕΣ

Οικογενειακό Barbeque LLL Ομάδας Σερρών

Στις 25 Ιουνίου 2017, ημέρα Κυριακή, η Ομάδα των Σερρών του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece πραγματοποίησε Οικογενειακό Barbeque δίνοντας την ευκαιρία στις οικογένειες που συμμετείχαν να χαλαρώσουν και να παίξουν παρέα με τα παιδιά τους, ενώ αργότερα πραγματοποιήθηκε Συνάντηση Νηπίων με θέμα : «Χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας μες στην οικογένεια».

 

 

 


ΔΡΑΜΑ

Οικογενειακό πικ-νικ LLL Ομάδας Δράμας

Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, η Ομάδα της Δράμας του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece πραγματοποίησε  Οικογενειακό πικ-νικ με αφορμή τη λήξη των Συναντήσεων της χρονιάς ενώ ταυτόχρονα έγινε παρουσίαση πρώτων βοηθειών σε βρέφη και νήπια.

 

 

 

 


ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Έκτακτη Συνάντηση LLL στη Ζάκυνθο

Μία Έκτακτη Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece πραγματοποιήθηκε στη Ζάκυνθο την Τετάρτη στις 16 Αυγούστου 2017. Το θέμα που συζητήθηκε ήταν «Θηλασμός: Ερωτήσεις που κάνουν οι μητέρες» και τη συζήτηση συντόνισε η Σύμβουλος της LLLI. Κορίνα Μουζάκη. 

 

 

 

 

 

 

Φθινόπωρο 2017 

ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ LLL

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο καλοσωρίσαμε, με μεγάλη μας χαρά, στην οικογένεια της La Leche League Greece-Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος την Κωνσταντίνα Γιαννιώτη και τη Γεωργία Μπολοβιτσιώτη. Δύο ακόμα περιοχές στην Ελλάδα, η Ζάκυνθος και η Σπάρτη έχουν πλέον Σύμβουλο της LLLI, οι οποίες συντονίζουν τις νεοσύστατες Ομάδες εκεί, ενώ καινούργια Ομάδα δημιουργήθηκε και στη Χίο με τη Σύμβουλο Θηλασμού της LLLI Γεωργία Φραγκάκη.

 


ΣΕΡΡΕΣ

Η Ομάδα LLL των Σερρών απέκτησε και δεύτερη Σύμβουλο Θηλασμού η οποία πλέον θα βοηθάει και θα συνεργάζεται με την Ελισσάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου, Σύμβουλο Θηλασμού της LLLI. Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece καλοσωρίζει την Ελένη Χατζηβασιλείου.

 


ΑΤΤΙΚΗ

Έκτακτη Συνάντηση της Απογευματινής LLL Ομάδας Βόρειας Αθήνας

Η Απογευματινή Ομάδα της Βόρειας Αθήνας πραγματοποιήσε Έκτακτη Συνάντηση το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με θέμα «Είμαι έγκυος και θηλάζω».

 

Pin It on Pinterest