γαλουχω

 

Ηλεκτρονική Περιοδική έκδοση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece, έδρα: Σαλαμίνoς 6, 55 236, Θεσσαλονίκη.

Αποστολή

 

Να βοηθάμε τις μητέρες σε όλο τον κόσμο να θηλάσουν, προσφέροντας υποστήριξη και ενθάρρυνση από μητέρα σε μητέρα, πληροφόρηση και εκπαίδευση, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση του θηλασμού ως βασικού παράγοντα για την υγιή ανάπτυξη του μωρού και της μητέρας.

Η La Leche League είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη οργάνωση θηλασμού με πλούσια ιστορία. Μάθετε ποιες είμαστε και τι κάνουμε εδώ.

To γαλουχώ κυκλοφορεί δύο φορές το χρόνο από τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece. Είναι γεμάτο από ιστορίες ενθάρρυνσης μητέρων, χρήσιμες πληροφορίες, δράσεις και νέα αλλά και άρθρα που θα μπορέσουν να στηρίξουν τις οικογένειες σε όλη τη διάρκεια του γονεϊκού ταξιδιού τους.

Στοιχεία επικοινωνίας για όλη την Ελλάδα: 210 6003249 ή

στο διαδίκτυο: http://www.lllgreece.org & www.galoucho-lllgr.org

 

Υπεύθυνες σύνταξης:

Ελισάβετ Μιχαηλίδου, [email protected] & Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη, [email protected]

 

Ομάδα άρθρων και επιμέλειας γαλουχώ : Ελισάβετ Μιχαηλίδου, Κατερίνα Μιχαηλίδου, Πηνελόπη Καραγκούνη, Κωνσταντία Καπετανοπούλου, Δέσποινα Μασάκη, Αλίκη Παναγιωτάκη, Ζωή Τριανταφυλλίδου, Εύα Δουκάκη, Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη

 

Υπεύθυνες διαφημίσεων: Κατερίνα Μιχαηλίδου, Βίλλυ Κάλτσα

Η αποδοχή των διαφημίσεων δεν συνεπάγεται την προώθηση των αντίστοιχων προϊόντων από το Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece. Ο Σύνδεσμος είναι μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση, τα έσοδα της οποίας προέρχονται αποκλειστικά από δωρεές. Κάνοντας μια δωρεά στον Σύνδεσμο Θηλασμού, συμβάλλετε και εσείς στην υποστήριξη του θηλασμού!

 

Την προσωπική σας ιστορία μπορείτε να τη στείλετε στη Σύμβουλο της Ομάδας σας, σε μια από τις Συμβούλους μας ή στο e-mail: [email protected]

Ενημέρωση: 07/01/2018

Η Συγγραφική Ομάδα του «γαλουχώ» αφιερώνει τον χρόνο και τις γνώσεις της για να γράφουν άρθρα και να συλλέγουν έγκυρες πληροφορίες για εμάς και οι φωτογραφίες που τα συνοδεύουν έχουν διατεθεί στον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος, κατόπιν έγγραφης άδειας. Η όποια αντιγραφή, επεξεργασία και προσαρμογή του υλικού για την προβολή σε άλλο μέσο αθετεί όρους προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και επηρεάζει τα στατιστικά της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε παραπομπή στις ιστοσελίδες μας: www.galoucho-lllgr.org & www.lllgreece.org .

 

Σχεδιασμός ιστοσελίδας: IT Crete

 

Pin It on Pinterest